Begin vandaag een
affaire op My Affair!

Duizenden leden schrijven zich elke dag in om
een affaire te beginnen.

Aanmelden

LYDIA | 31 | Vlaardingen

Ik heb het wel een klein beetje gehad met mannen die niet weten wat ze willen of niet gewoon eerlijk zijn. Heb al een aantal keer gehad dat ze op mijn hart hadden getrapt en daar heb ik dus echt geen behoefte meer aan, ben je ook meer van het romantische in een relatie dan ben je bij mij goed. Ik heb een leuk sociaal leven en goede vri

Stuur LYDIA een gratis bericht
 • 1
 • 2
 • 3

OLIVIA33 | 33 | Alkmaar

Mannen die enkel naar het uiterlijk kijken, ik ben geen fotomodel, dus what you see is what you get. Mannen die op zoek zijn naar seks, ook niet, ik ben in de 1e plaats op zoek naar en vriendschap in de hoop de passende deksel te vinden op mijn potje. Iemand die dezelfde waarden belangrijk vind en ook wel romantisch is ingesteld, een b

Stuur OLIVIA33 een gratis bericht
 • 1
 • 2
 • 3

ROMANE | 25 | Leiden

Ik ben gek op verhaaltjes, en dan vooral geile verhaaltjes! Kom je me er eentje voorlezen?

Stuur ROMANE een gratis bericht
 • 1
 • 2
 • 3

AMANDA31 | 31 | Den Haag

Meesteres zoekt nieuwe verse slaven voor de meest extreme opdrachten en klussen. Stuur een berichtje en de eerste opdracht komt gelijk naar je toe.

Stuur AMANDA31 een gratis bericht
 • 1
 • 2
 • 3

KIMBERLEY37 | 37 | Arnhem

Ben ik erg als ik zo'n lekker onervaren achttien jarige jongen wil, en trouwens een achttien jarige meid is ook niet verkeerd. Ik ben Kimberley van 35, en ik ben lekker op jacht naar iets lekkers. Misschien moet ik mijzelf er voor schamen, maar het is ook gewoon zo lekker. Het brengt mij weer helemaal terug naar mijn begin tijd, toen i

Stuur KIMBERLEY37 een gratis bericht
 • 1
 • 2
 • 3

LINDA1988 | 29 | Arnhem

Ik heb geen drank nodig om een leuke tijd te hebben, maar een man wel.. ik ben een vrouw die leeft voor haar 2 kinderen maar iemand mist om mee te praten

Stuur LINDA1988 een gratis bericht
 • 1
 • 2
 • 3

BIJNASARA | 49 | Groningen

Geniet jij ook van het leven???! Zou jij dit ook graag samen met een lieve partner willen doen??? Ik wel !! Ik wacht het even af

Stuur BIJNASARA een gratis bericht
 • 1
 • 2
 • 3

LINDSY | 35 | Dronten

Ik ben een zelfverzekerde vrouw van 35 jaar, blond lang haar, slank, met mooie benen en billen. Ik ben 168 lang, Mbo niveau zeer representatief. Ik ben op zoek naar een man, ouder als ikzelf. Gebonden of ongebonden (discretie is gevraagd en ook geboden) die het leuk vind om eens lekker een paar uurtjes verwend te worden. Ik wil met je

Stuur LINDSY een gratis bericht
 • 1
 • 2
 • 3

My Affair - Hoe werkt het?


Meld u gratis en vrijblijvend aan bij My Affair.
Kijk vervolgens rustig rond tussen alle aanwezige profielen. Wanneer een profiel uw aandacht trekt kunt u deze persoon een berichtje te sturen via het online system. Krijgt u een reactie terug? Dan heeft u een buddy en kunt u gelijk met uw nieuwe buddy chatten, daten en elkaar beter leren kennen.

Waarom My Affair:
- GRATIS account & GRATIS credits
- Geavanceerd zoeken naar leden
- Snel en makkelijk een leuk contact
- Overal beschikbaar, thuis en onderweg
- Leden met uiteenlopende wensen
- Leden in alle leeftijdsklassen
- Altijd leden uit uw omgeving online
- Anoniem en discreet


Nepprofielen op My Affair?
Wij stellen alles in het werk om nepprofielen te voorkomen. Hebt u het idee dat u met een nepprofiel te maken heeft? Neem dan contact met ons op. Samen staan we sterker. Wij willen namelijk dat u gelukkig wordt van onze diensten. Daar werken we hard aan!

My Affair - Succesverhalen!Marc en Sofie
Nooit gedacht dat een dating-site echt wel mensen bij elkaar kan brengen. Ik heb trouwens geen seconde spijt dat ik mij ooit heb ingeschreven.


Angelo en Caro
Er was direct een klik en het voelde zo vertrouwd, we zijn nog steeds bij elkaar.


Patrik en Jana
Na eerst gechat te hebben met meerdere leden, diverse afspraakjes, nu een langdurige relatie met elkaar, we zijn My Affair enorm dankbaar.

My Affair - Lifecoach


Voor meer vragen over een relatie, tips, wat te doen op een eerste date, hulp met uw profiel en/of andere relatie gerelateerde vragen, kan u chatten met onze Relatie/Lifecoach, zoek op profielnaam: coach en zend Coach-Eva een berichtje.

My Affair - Tips & TricksMy Affair vindt het belangrijk dat haar leden vinden wat ze zoeken.
- Zorg voor een leuke en recente profielfoto
- Een premium account kan meerdere foto’s bekijken
- Chat eerst een tijdje met je contact voor je op date gaat
- Geef nooit privé-gegevens door.

Aanmelden


Gebruik van deze site betekent dat je onze gebruiks- en privacyvoorwaarden accepteert. Voor entertainmentdoeleinden kunnen profielen (zogenaamde ChatPals) gefingeerd zijn. Fysieke afspraken zijn met ChatPals niet mogelijk.